Lude, Ede, Bibe; post mortem nulla voluptas
Home » Agenda » Seizoen 2012-2013 » Oudjaarsborrel 2012

 


Blauwbloezen Oudjaars Borrel 2012              seizoen  2012 - 2013

 

Beste Blauwbloesmannen en Blauwbloesvrouwen,

 

Het geweldige succes van de nieuwjaarsborrel in het begin van dit jaar willen we weer een vervolg gaan geven, maar dan wel in de vorm van een oudjaarsborrel en wel op zaterdag 29 december 2012. Vanwege vroege carnavalsperikelen en het nieuwjaars gebeuren in de Meeren begin januari hebben we hiervoor gekozen.

 

Aangezien we op 29 december 2012 een wedstrijd tegen het team van Zaal 2 uit Baarlo hebben staan, willen we deze wedstrijd dan ook graag combineren met  een Blauwbloezen Oudjaars Borrel ”.De wedstrijd is van 18.00 - 19.00 uur en de borrel zal beginnen vanaf 19.30 uur bij Café Antiek te Baarlo.

 

De kosten worden zoals eerder verdeeld. Per persoon wordt er bij binnenkomst €15 ingelegd en deze pot wordt vanuit de kas der Blauwbloezen met het gebruikelijke bedrag aangevuld. Uit deze pot wordt meteen het vat bier aangekocht en de overige consumpties (géén sterke drank) worden vervolgens telkens uit de pot afgerekend. Voor een klein hapje wordt natuurlijk ook gezorgd."

 

Natuurlijk kennen we niet ieders agenda en daarom is het  een geheel  vrijblijvende borrel en is het dan ook niet nodig om je hiervoor  op te geven. Mochten er nog onduidelijkheden zijn hoor ik het graag.

 

Met  vriendelijke  groet, René Theeuwen

Namens het bestuur van de Blauwbloezen