Lude, Ede, Bibe; post mortem nulla voluptas
Home » Agenda » Seizoen 2010-2011 » BB feestweekend 2010

Hallie Hallo Blauwbloezen


Bij deze willen we jullie van harte uitnodigen voor het Blauwbloezen weekend 2010. Dit jaar is het weekend op zaterdag 3 en zondag 4 juli. Voor de zaterdagmiddag is gekozen om (zoals vroeger) een activiteit met enkel de heren te doen,  de avond is natuurlijk weer lekker met z’n allen. De zaterdag staat in het teken van ‘de Blauwbloes’, vandaar de dresscode; ‘Blauw is os vaan, dus trek ut aan’. Het exacte bedrag voor de vrijwillige bijdrage (max. 20 euro p.p) staat nog niet vast, hierover later meer.

Programma:

Zaterdag 3 juli:

De heren verzamelen op de markt om 12:00u met de fiets en een paar regenlaarzen (verplicht). Na de middagactiviteit is er kort tijd om op te frissen en de dames op te pikken. Jullie worden om 17:30u bij de Blokhut verwacht voor een spelletje, een hapje en een drankje. De avond eindigt rond 2:00u.

Zondag 4 juli:

We verzamelen (incl. de kids) om 12:00u bij de Blokhut, waarna we allemaal gezellig gaan picknicken. De middagactiviteit is de ‘BB TT kampioenschappen op blote voeten’. Speciaal voor de kinderen zullen we om 17u beginnen met eten. Het einde van het feestweekend is wederom rond 2:00 uur.

De feestcommissie:

Cor Peeters
Ton Ottenheim
Cor Trepels
Edwin Peeters

...en met natuurlijk weer unne korte, bondige speech van de veurzitter!