Ed (blessure)

Edwin

Funs

Blauwbloezen vs. Bram en co.

De wedstrijd begint anders als vermeld in de uitnodiging. Ed is niet aanwezig en gastspeler Nick Beurskens was toevallig in Baarlo en heeft de zaalvoetbalschoenen nog maar eens gepast. Verder waren van de partij: Bokkie, Dennis beurskens, Schottie Mat, Nick Beurskens en Noud Schotman.

Zoals van tevoren verwacht werd was het een heerlijke wedstrijd voor een neutrale toeschouwer, die van beide partijen een mooi staaltje voetbal heeft kunnen zien. Helaas voor Bram en co trokken de mannen in het blauw aan het langste eind.

Blauwbloezen kwamen sterk uit de startblokken en dit werd meteen in cijfers uitgedrukt, binnen korte tijd stond de 1-0 op het scorebord voor de blauwbloezen. Zoals van te voren door de coach al was aangegeven was team Bram en co geen team dat meteen het hoofd liet hangen. In tegen deel zelfs. Kort na de 1-0 volgde de 1-1 en zelfs nog de 1-2 voor Bram en co. Maar deze inhaalslag kostte Bram en co dusdanig veel energie dat ze voor de rust alweer tegen een achterstand aan moesten kijken. De 3-2 werd kort voor rust ingeschoten. In de rust kregen we nog een kort maar krachtige peptalk van de coach. Die hierbij alle blauwhemden weer op scherp zat. De 2e helft.
Bram en co wou natuurlijk zo snel mogelijk de gelijkmaker maken en dit kostte hun vrijwel al hun energie. Vanuit de tribune die "erg goed gevuld" was kon je de energie zien wegvloeien bij Bram en co. Daar tegenover stond dat de blauwbloezen sterker werden en zelfs tot 5-2 konden uitlopen.

Sterke wedstrijd en een erg leuke tegenstander. Na de wedstrijd uiteraard nog genoten bij Bartjes Bar met een aantal leden van Bram en co en de blauwbloezen van een heerlijk koud getapt biertje.