Lude, Ede, Bibe; post mortem nulla voluptas

Vandaag stond Team de Swart op het programma. De Blauwbloezen begonnen slordig aan de wedstrijd en dit resulteerde al snel in een achterstand. Na de nodige communicatie ging het met de blauwbloezen beter en kwamen we op gelijkspel. Dit deed Funs Joosten. Funs zat zelf een 1-2tje op en kwam voor het doel. Geen moment aarzeling en de bal hing in het netje. Blauwbloezen zette dit door en het liep aardig. Kort na de 1-1 maakte Rik Schotman de 2-1. Net voor de rust kwam het nog op 2-2. Na de rust waren de blauwbloezen sterker en uit een hele mooie uitgevoerde counter maakte funs zijn 2e maar o zo belangrijke goal. De Blauwbloezen probeerde het hierna rustig uit te voetballen maar team de swart begon meer druk te geven. Dit werd vaak goed uitgevoetbalt en gingen dan met een overtal na het doel van team de swart. Op het moment dat de swart het goed had staan moest Edwin Peeters de bal ruimen. Dit resulteerde in een stuiteballetje naar de keeper die deze volledig fout inschatte. Door de benen van de keeper rolde de bal in het doel. Net voor het einde van de wedstrijd kreeg Noud Schotman de bal voorin ingespeeld. Ging zijn directe tegenstander voorbij en schoot de bal met in droog schot binnen. 5-2 eindstand.