Rick (blessure)

Johan (vakantie)

Noud (blessure)

Tom (blessure)

Vandaag de wedstrijd tegen ’t Paolke. De BB zijn niet compleet en hebben gastspelers Tom Hebben en Nick Beurskens gevraagd om uit te helpen. Zij wouden dit wel doen en daarvoor onze dank.

De wedstrijd begon slordig. Weinig kansen en beide ploegen kwamen niet echt in de buurt van het doel. Marco van ’t Paolke had dit ook in de gaten en probeerde Math van een afstand uit te testen. Een droge schuiver waar Math net naast zat rolde in het netje. 0-1 ’t Paolke. De BB hebben nog niet echt in de gaten dat het 0-1 staat want een minuut later komt de keeper van ’t Paolke meevoetballen. Deze schieten vanuit een redelijk grote afstand de bal afgemeten in de kruising. Daarna worden de blauwhemden wakker. Er komen een aantal kansen voor Baarlo. De grootste is voor Funs Joosten maar deze weet het hoofd niet koel te houden voor doel. Het spel gaat op en neer. Totdat er een snelle counter van de BB komt. Bokkie versneld met een mooie actie naast zijn directe tegenstander en schiet de bal mooi in de kruising binnen. De wedstrijd blijft leuk om te zien. Beide teams voetballen aanvallend voetbal en de keeper van ’t Paolke voetbalt zelfs mee op onze helft. Dit brengt aan 2 kanten gevaar met zich mee. Funs besefte dit zich al te goed toen hij tussen een pass kwam en het doel leeg zag. Funs hield ditmaal het hoofd koel en schoot de bal vanuit eigen helft in het netje. 2-2. Na de 2-2 leek het alsof de bal niet wou dat de BB wonnen. Iedere keer bij een mogelijk snelle uitbraak ging de bal lastig doen en bleef de bal aan de grond plakken. Nog redelijke kansen aan weerszijden maar er komen geen goals meer.

Rust

De BB beginnen sterk en spelen op hoog tempo de bal rond. Op een moment lijken de BB een man meer situatie te creëren maar krijgt Ed ruzie met de bal. De bal blijft op z’n plek liggen en Ed gaat ook te grond. ’t Paolke reageert hier goed op en neemt de bal over. Een 2-1 situatie ontstaat en ze spelen het rustig uit. De BB worden meteen wakker geschud. Na de aftrap meteen een goede actie van Funs die het mooi afrond met een onverwachte “toeper” door de benen van de keeper. Na de 3-3 gaan de BB hogere druk zetten. Overal kort dekken en wachten en hopen op een foute pass. Dit gebeurd, de bal wordt bij Bokkie in de voeten gespeeld en deze heeft in een oogomslag al gezien waar de keeper van de tegenstander staat. Met een droge schuiver maakt bokkie de 4-3. De BB drukken door. Ed in balbezit, passeert zijn man en haalt uit. Mooie goal en het foutje van het begin in de 2e helft goed gemaakt. Nog een erg mooi hoogtepunt voor het publiek. Marco van ’t Paolke heeft op de achterlijn de bal en wordt onder druk gezet. Edwin stap uit. Marco geeft een mooie panna en het publiek begint te klappen. In diezelfde actie komt Nick B instappen. Wederom een panna. Ditmaal bij Nick B. Het publiek wordt helemaal wild. Helaas strand deze mooie actie. BB weer wakker geschud en gaat weer scoren. Mooie actie van Funs die 1 op 1 met de keeper komt. Funs niet zelfzuchtig en legt de bal breed op gastspeler Tom Hebben. Deze rond koel af.

Eindstand: 6-3