Lude, Ede, Bibe; post mortem nulla voluptas
Home » Agenda » Seizoen 2010-2011 » Kaarttoernooi 2010

 

Baarlo, 19 maart 2010

28e verjaardag ZVT DE BLAUWBLOEZEN

Aanstaande 1 april is het weer zover. De Blauwbloezen worden weer een jaartje ouder. Daar moet op gedronken worden …

Maar niet zonder dat er ook gespeeld wordt. Zoals jullie allemaal op onze website hebben kunnen volgen staat er dit jaar weer eens een kaartavond op het programma. Voor een verslag van de vorige editie (wie weet nog wanneer?) en de afloop verwijzen we naar ons rijk archief.

Uit de poll is gebleken dat het toepen nipt van het rikken gewonnen had: acht om zeven stemmen. Maar vervolgens sloeg de rikmaffia toe. Niet bepaald subtiel overigens, want 20 stemmen met maar 19 leden riekt toch wel enigszins frauduleus. Uiteraard zijn wij een democratische club en daarom komt er ook hier een hertelling. Het onderzoek loopt nog, maar om de goedwillende rikpassionista niet teleur te stellen wil de organisatie hen nog een tweede kans geven. Tevens geeft dit de zwevende kiezers de gelegenheid zich te herpositioneren. Met andere woorden, geef bij je opgave aan welk spel je wilt/kunt spelen en we zullen zien wat we voor je kunnen doen. 

Het avondvullende programma, bij D’n Buut, is onder voorbehoud, als volgt:

19.30u welkom, opening en speluitleg

20.00u aanvang eerste kaartrondes

21.00u pauze

21.30u tweede kaartronde

22.30u pauze

23.00u derde kaartronde

00.00u huldiging en afsluiting

Om de consumptielogistiek te vergemakkelijken en de afleiding van de sport te minimaliseren wordt een eigen bijdrage gevraagd. Naar inschatting van de organisatie zou dit de consumpties tot de 2e pauze moeten dekken. Verdere consumpties zijn daarna voor eigen rekening, maar tijdens de finales wordt er natuurlijk niet gedronken om de overwinning niet in gevaar te brengen.

De eigen bijdrage bedraagt het luttele en symbolische bedrag van €14,-- omdat 14 de helft van 28 is! Om de organisatie vlekkeloos te laten verlopen vragen wij jullie om je tijdig op te geven en om aan te geven welk spel jullie al dan niet willen spelen. Opgave kan met het strookje (bij Marc), maar ook per e-mail.