Lude, Ede, Bibe; post mortem nulla voluptas
Home » Agenda » Seizoen 2013-2014 » BB feestweekend 2014

 

Uitnodiging Blauwbloezen weekend 5 en 6 juli

 

Alle activiteiten vinden plaats bij TOMMIX in Baarlo


Zaterdagmiddag

Bijeeenkomst om 13.00 uur alleen voor de heren BB, op deze middag zullen de balvaardigheden van onze leden op de proef gesteld worden. Na deze inspanningen is er, indien nodig, de tijd om even snel thuis op te frissen.

Zaterdagavond

Bijeenkomst voor de dames en heren BB om 18.00 uur. We beginnen meteen met een ouderwetse BBQ. Vanwege het WK voetbal zal er om 18.00 uur en 22.00 uur een wedstrijd live te volgen zijn. In de tussen liggende tijd van 20.00 tot 22.00 uur zal er, middels een gewaagd spel, gestreden worden om een plekje te veroveren op onze fameuze BB beker.

We sluiten deze avond om stipt 02.00 uur !!!

Zondagmiddag

bijeenkomst, dames, heren en kinderen BB om 13.30 uur, ontvangst met koffie en vlaai. Deze zondagmiddag zal in het teken staan van een familie dag. Bij deze activiteit is concentratie heel belangrijk !!!! tijdens deze activiteit is er een verrassing voor de allerkleinsten.

Zondagavond

Om 18.00 uur zal dan weer de BBQ heet gestookt worden. Er staan geen activiteiten gepland. Lekker naborrelen en relaxen is dan het thema.

 

Financieel

De heren BB dienen het restant knakenkas te voldoen, dit is 20.00 euro. Daar komt nog bij de eigen bijdrage voor iedereen รก 20.00 euro p.p. Hou hier rekening mee en zorg dat je dit gepast bij je hebt.

Opgave

Opgeven bij math.thijssen@ziggo.nl  svp duidelijk opgeven wanneer wel en met hoeveel personen aanwezig op deze twee dagen.